Tarieven studio huur

Endorfine hanteert heldere tarieven voor verhuur van de studio. Wij brengen geen onverwachte kosten in rekening en hanteren mooie kortingen bij langere verhuur…

De huur van de studio is inclusief…

18 PL softboxen 220 watt kunstlicht 3200K, hangend in de grid en onafhankelijk van elkaar te regelen.

2 x 2,5 Kw asymmetrisch softbox strand, pole operated (incl statief).

Make-up & Kleedruimte.

Gratis Wifi

Gratis parkeren

Per uur € 97.50

HALVE DAG € 375,--

HELE DAG € 625,--

Alle genoemde prijzen zijn excl. BTW.


Technische specs van de Film Tv Studio

Contact gegevens

Bolderweg 2, 1332 AT, Nederland
Laden/lossen bij dok 12. Parkeren t.o. dok 8, 9, 10 & 11.

 +31 (0)36 52 123 90

24/7/365

Belichting

Het basislicht, 18 PL softboxen 220 watt kunstlicht 3200K hangt vast in de grid, en kun je gebruiken zonder extra kosten. Je betaald uitsluitend het stroom verbruik a € 0,40 Kw/h.

Catering

Op het terrein vind je een goede cateraar. Je kunt daar heerlijke broodjes bestellen die op de afgesproken tijd worden geleverd. Wil je lier zelf alles meenemen? Ook goed. Onze koeling mag je gewoon gebruiken

Snel laden en lossen

Laden en lossen van apperatuur, licht en decors gaat heel eenvoudig via de grote overhead door. Vanaf de overhead deur is het ca 5 meter lopen naar de studio ingang.

Electrische auto’s

Op het terrein bevinden zich diverse laadpalen. Dat is makkelijk als je met de eclectrische auto bent gekomen. Jij draaien en je auto laden tegelijk!

Belichting

Het basislicht, 18 PL softboxen 220 watt kunstlicht 3200K hangt vast in de grid, en kun je gebruiken zonder extra kosten. Je betaald uitsluitend het stroom verbruik a € 0,40 Kw/h.

Productie uitbesteden?

Dat kan natuurlijk ook. We helpen je graag aan een goede crew en voorzien je in alle licht en camerawensen.

Vlakbij Hilversum & Amsterdam

Onze studio ligt ongeveer even ver van zowel Hilversum als van Amsterdam. Voordeel is dat je, afhankelijk van je aanvangstijd, tegen de files in rijdt.

GRATIS WIFI

In en om de studio hebben we natuurlijk wifi waar je gratis van gebruik kunt maken. Het is een huis, tuin en keuken verbinding en niet bedoelt om de hele dag te streamen. Maar wil je dat wel dan hebben we daar ook een oplossing voor.